• Imprimeix

Les actes de ple de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ja són consultables a “Arxius en Línia”

Des d’aquest mes de gener ja es pot accedir des d’”Arxius en Línia” a tots els llibres d’actes dels acords de ple de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, així com als llibres d’actes de la Junta Municipal que comprenen un abast cronològic que va de l’any 1836 fins a 1961, en un total de 53 volums.

31/01/2018 13:01
Actes 1836

Amb la incorporació dels acords de ple de Caldes d’Estrac, el Maresme ja disposa a la plataforma “Arxius en Línia” de les sèries completes dels acords de ple dels municipis d’Òrrius, Sant Pol de Mar, Argentona, El Masnou, Premià de Dalt, Santa Susanna, Teià, Sant Vicenç de Montalt. Segueix la càrrega al sistema de la sèrie dels acords de ple d’Alella procedents del fons ingressat darrerament que aviat també seran íntegrament consultables per Internet.

 Tanmateix són consultables una petita col·lecció d’actes de les sessions de la Universitat de Llavaneres compreses entre 1631 i 1683 i una altra col·lecció de la Universitat d’Argentona 1573-1591 procedent del fons del districte notarial.

 Durant el 2018, també es preveu l’inici de la digitalització dels llibres dels acords de ple i de les comissions municipals de l’Ajuntament de Mataró i Cabrera de Mar.