• Imprimeix

L’Arxiu Comarcal celebra la Diada de Sant Jordi presentant el llibre “Any Puig i Cadafalch. Recull d’activitats al Maresme”

L’Arxiu Comarcal ha editat un llibre que compila els catàlegs de les dues exposicions que ha promogut el darrer any així com també les conferències i taules rodones que ha organitzat per commemorar l’any Puig i Cadafalch.

07/03/2018 17:03
Cartell

Amb la presentació del llibre “Any Puig i Cadafalch. Recull d’activitats al Maresme” que és el volum 3er de la “Col·lecció documents i estudis maresmencs” l’Arxiu Comarcal del Maresme clou l’any Puig i Cadafalch. Aquest llibre conté els catàlegs de les dues exposicions que ha promogut el centre el darrer any així com les conferències i taules rodones que ha organitzat per commemorar l’any Puig i Cadafalch.

El llibre recull aportacions relatives a Josep Puig i Cadafalch des de diferents vessants i disciplines, hi participen entre d’altres Ramon Corts (Dr. en història i Teologia); Àlex Marzo (prevere); Mercè Zazurca (arquitecta); Agàpit Borràs (urbanista); Manel Cusachs i Corredor (periodista); Manuel Cusachs i Xivillé (escultor i artista); Carles Forns (metge); Xavier Gayán (arxiver); Joaquim Graupera (Dr. En història de l’art); Assumpta Dangla (museòloga); Joan Miquel Llodrà (Historiador), Jaume Vellvehí (del Grup d’Història del Casal); Esteve Mach (president de l’Associació Amics de Puig i Cadafalch); Carles Marfà i Mariona Gallifa (del Servei de patrimoni de Mataró)...

El llibre es presentarà aprofitant l’escaiença de la festivitat de Sant Jordi el proper dilluns 23 d'abril a les 19.00 i comptarà amb la presència d’Eduard Riu, comissari dels actes de l’Any Puig i Cadafalch de la Generalitat de Catalunya.

Podeu consultar el llibre fent clic aquí