• Imprimeix

Memorial Joan Ribera i Fornells

Premis XII concurs de fotografia del Berguedà

07/11/2018 15:11
Premi Berguedà

Premi Berguedà: "Horitzons entre llums", de Jaume Cusidó

Premi Patrimoni Industrial

Premi Patrimoni Industrial: "El mirador de les boires", d'Anna Selga

Premi Guardiola de Berguedà

Premi Guardiola de Berguedà: "Sant Llorenç", de Rubén Sanz

Divendres 1 de novembre a les 6 de la tarda, al monestir de St. Llorenç  a Guardiola de Berguedà es van lliurar els premis als guanyadors del XIIè concurs de fotografia del Berguedà "Memorial Joan Ribera i Fornells". Va presidir l'acte l'alcalde de Guardiola de Berguedà i president del Consell Comarcal del Berguedà, Josep Lara; la consellera comarcal de cultura,  Anna Maria Serra,  i el director de l'Arxiu Comarcal del Berguedà i secretari del jurat del concurs, Xavier Pedrals.

Cal destacar l'augment de participació, enguany s'han presentat 179 fotografies en les tres categories: Berguedà, Patrimoni Industrial i Guardiola de Berguedà. Els premis estan dotats de 360 € en cadascuna de les categories i un trofeu recordatori de la família Ribera.

El premi Berguedà el va guanyar Jaume Cusidó amb la fotografia "Horitzons entre llums"; ell premi Patrimoni Industrial, Anna Selga amb la fotografia "El mirador de les boires"; i el premi Guardiola de Berguedà, Rubén Sanz amb la fotografia "Sant Llorenç". 

Marc Elias va ser guanyador d'un accèssit amb l'obra "Penyes altes entre la boira"

L'acte va finalitzar amb una projecció de l'obra de Joan Ribera, amb el Clot del Moro com a punt principal.

L'exposició de 27 fotografies seleccionades pel jurat, estarà oberta al Monestir de Sant Llorenç fins al dia 18 de novembre i a partir del 20 les obres s'exposaran a l'Arxiu Comarcal del Berguedà fins al 16 de desembre.