• Imprimeix

Programa definitiu de les III Jornades d'Estudis Comarcals de Cerdanya-Memorial Oriol Mercadal

02/11/2018 12:11
III Jornades d'Estudis de Cerdanya-Memorial Oriol Mercadal

El proper dissabte 17 de novembre de 2018 tindran lloc al Museu Cerdà de Puigcerdà les III Jornades d'Estudis Comarcals de Cerdanya organitzades pel Grup de Recerca de Cerdanya i l'Arxiu Comarcal.

Des d'aquí podeu accedir al programa definitiu de les Jornades on s'indiquen totes les comunicacions que s'hi han presentat organitzades per blocs temàtics: arqueologia, patrimoni, història i medi natural. Les dues conferències centrals estaran dedicades a les temàtiques d'història i medi natural, i aniran a càrrec respectivament del professor de Ciència política de la UB, Joaquim Colominas, i del director del Parc Natural del Cadí-Moixeró, Jordi Garcia Petit.

L'endemà, diumenge 18 de novembre, celebrarem l'acte en record de l'arqueòleg, historiador i director del Museu Cerdà, Oriol Mercadal i Fernàndez, que ens va deixar el passat 15 de desembre. Aquest acte serà obert a tothom i hi podran intervenir totes aquelles persones que desitgin expressar públicament el seu reconeixement a l'Oriol Mercadal.

 

 

 

Ja podeu accedir al programa definitiu de les Jornades amb el detall de totes les comunicacions i conferències.