• Imprimeix

3r Programa de creació en residència 2019 a l'Arxiu Comarcal de l'Urgell

Presentació de projectes fins el 15 de febrer

12/12/2018 10:12
Imatge residencia 2018

Ja és oberta la convocatòria per a la selecció de projectes en residència 2019 a l’Arxiu Comarcal de l’Urgell.

Des de l’Arxiu Comarcal de l’Urgell (ACUR) volem donar suport als creadors i investigadors que produeixin, reflexionin o investiguin, des de qualsevol disciplina de les ciències o de la creació artística, al voltant dels documents i els arxius com a matèria primera d’inspiració o subjecte de treball.

Per aquest motiu l’ACUR posa a disposició dels residents els seus fons per tal de poder dur a terme les seves creacions i recerques. Amb un especial interès a facilitar l’intercanvi, el diàleg cultural i la interacció entre els residents i els seus projectes amb els habitants del territori.

L’Arxiu posa a disposició dels residents seleccionats diversos espais per a la realització d’investigacions o projectes de creació, experimentació i de pensament. I al centre de la ciutat de Tàrrega, oferim un allotjament temporal amb diversos dormitoris, cuina-menjador i alguns espais comuns.

Els projectes escollits s’hauran de desenvolupar en un mínim de 15 dies a un màxim de 45, durant el període de la residència, entre el 17 de juny al 31 de juliol de 2019.

La selecció dels projectes es farà per part d’un comitè format per arxivers, historiadors, professors universitaris i artistes de prestigi reconegut. 

Període de la residència: del 17 de juny al 31 de juliol de 2019

Estada: un mínim de 15 dies a un màxim de 45. 

Termini per presentar els projectes: 15 de febrer de 2019

més informació / Further information