• Imprimeix

Saps qui són?

Campanya d'identificació de fotografies de l'Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà

 

Quan

Data04.06.2018 - 17.06.2018

HoraHorari comercial dels establiments de Montblanc

Afegeix al calendari de Google
Cartell i mostra de les fotografies exposades als establiments

En el marc de la Setmana Internacional dels Arxius, l'Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà (ACCB), amb la col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, ha preparat una mostra de fotografies que s'exposaran a 73 establiments de la vila ducal. En aquest sentit, doncs, l'Arxiu Comarcal surt al carrer per tal de donar-se a conèixer a la població. 

L'objectiu principal d'aquesta campanya és difondre els fons fotogràfics custodiats. També s'apel·la a la ciutadania a participar en la identificació de les imatges; és a dir, aportar informació sobre la localització, les dates, els noms i cognoms de les persones, l'acte a què fan referència, etc. 

Les fotografies exposades formen part dels fons Vicenç Baldrich, Anton Moix i Joan Sabaté i restaran als aparadors dels establiments des del dilluns 4 de juny fins el dissabte dia 16. Es tracta que, el ciutadà, des de fora al carrer, pugui veure les fotografies exposades als aparadors, i si es dóna el cas que es té coneixença d'alguna dada rellevant d'aquella fotografia, entri al comerç on se'ls prendrà nota de dita informació. 

L'Arxiu Comarcal agraeix per avançat la col·laboració dels establiments que s'han adherit al projecte i als montblanquins i montblanquines que ajudin a la identificació de les fotografies.