• Imprimeix

Programa d'actes del 80è aniversari de la Batalla de l'Ebre

Els actes s'inicien el proper divendres 28 de setembre amb la projecció del primer documental del cicle "La Batalla de l'Ebre en imatges"

 

Quan

Data28.09.2018 - 04.01.2019

Afegeix al calendari de Google
programa

L'Arxiu Comarcal del Montsià se suma a les activitats organitzades per celebrar el 80è aniversari de la Batalla de l'Ebre acollint, entre els actes programats, el cicle d'audiovisuals "La Batalla de l'Ebre en imatges" i l'exposició sobre cartells i propaganda dels dos fronts de la Guerra Civil procedents de col·leccions particulars. 

El cicle d'audiovisuals de "La Batalla de l'Ebre en imatges" s'inicia aquest proper divendres dia 28 de setembre amb la projecció de la pel·lícula "Rebels & Spies. The graphic novels of Vittorio Giardino", produïda per LADOC (Itàlia) amb la participació de Filmsnòmades (Catalunya). La següent projecció és un documental dirigit per Mario Pons (2017), "El periple", sobre l'exili dels refugiats i represaliats del franquisme. Tancarà el cicle la projecció de fragments de fons audiovisuals amb imatges de la Batalla de l'Ebre i la projecció del curtmetratge "Gotas de agua" dirgit per Jaume Moya (2012).

L'exposició de cartells i propaganda dels dos fronts de la Guerra Civil s'inaugurarà el 7 de desembre amb la presentació de Teresa Ferré, periodista especialitzada en imatge gràfica i Guerra Civil, i es podrà visitar fins el 4 de gener a la sala polivalent de l'Arxiu.

A més d'aquests activitats que acull l'Arxiu, la celebració del 80è aniversari de la Batalla de l'Ebre inclou actes molt diversos: un cicle de conferències, rutes guiades, espectacle teatral, presentacions de llibres i altres. L'objectiu final és recordar els fets passat per retrobar la pau.

 

Activitats relacionades