• Imprimeix

Residency for creating at the Arxiu Comarcal de l'Urgell 2018

Residència de creació a l'Arxiu Comarcal de l'Urgell

 

Quan

Data01.02.2018 - 15.03.2018

Afegeix al calendari de Google

Ja és oberta la convocatòria per a la selecció de projectes en residència 2018 a l’Arxiu Comarcal de l’Urgell

Des de l’Arxiu Comarcal de l’Urgell (ACUR) volem donar suport als creadors i investigadors que produeixin, reflexionin o investiguin, des de qualsevol disciplina de les ciències o de la creació artística, al voltant dels documents i els arxius com a matèria prima d’inspiració o subjecte de treball.

Per aquest motiu l’ACUR posa a disposició dels residents el seus fons per tal de poder dur a terme les seves creacions i recerques. Amb un especial interès en facilitar l’intercanvi, el diàleg cultural i la interacció entre els residents i els seus projectes amb els habitants del territori.

L’Arxiu posa a disposició dels residents seleccionats diversos espais per a la realització d’investigacions o projectes de creació, experimentació i de pensament. I al centre de la ciutat de Tàrrega, oferim un allotjament temporal amb diversos dormitoris, cuina-menjador i alguns espais comuns.

Els projectes escollits s’hauran de desenvolupar en un mínim de 15 dies a un màxim de 45, durant el període de la residència, entre l’1 de juny al 31 de juliol de 2018.

La selecció dels projectes es farà per part d’un comitè format per arxivers, historiadors, professors universitaris i artistes de prestigi reconegut. 

 

Període de la residència: de l’1 de juny al 31 de juliol de 2018

Estada: un mínim de 15 dies a un màxim de 45. 

Termini per presentar els projectes: 15 de març de 2018

 

On

Arxiu Comarcal de l'Urgell

Carrer de les Sitges, 4

25300 Tàrrega

Telèfon 973312411

Correu electrònic

Pàgina web