• Imprimeix

Curs de Cal·ligrafia nivell II

Inscripcions del 27 d'agost al 13 de setembre

 

Quan

Data15.09.2018 - 27.10.2018

Afegeix al calendari de Google
Imatge

A partir de dilluns 27 d'agost  es podran realitzar les inscripcions a aquest curs pràctic de cal·ligrafia organitzat per l’Arxiu Comarcal de l’Urgell (ACUR).

El curs s’iniciarà el dia 15 de setembre i durant 6 sessions, els mesos de setembre i octubre, es farà una aproximació pràctica a les cal·ligrafies gòtica i itàlica. 

Durant el curs farem sessions pràctiques de les diverses escriptures i els seus elements decoratius i la seva comparació amb les formes que trobem als documents conservats a l’arxiu.

La inscripció es fa mitjançant l’abonament del preu del curs i fent arribar el resguard de l’ingrés (original o digitalització), juntament amb la butlleta d’inscripció complimentada a l’Arxiu Comarcal de l’Urgell (carrer de les Sitges, 4 de Tàrrega o a l’adreça electrònica acurgell.cultura@gencat.cat)

 

Professorat: Keith Adams

Inscripcions del 27 d'agost al 13 de setembre de 2018 (places limitades)

 

Qui pot accedir a aquest curs?

Has assistit a altres edicions el curs de cal·ligrafia? Tens experiència en el món de  la cal·ligrafia?  Per saber si pots accedir aquest curs de nivell 2, pots contactar amb el docent Keith Adams (keith7amanda@gmail.com) qui en funció del portafolis i experiència, validarà els alumnes d’aquest nivell.   

 

 

On

Arxiu Comarcal de l'Urgell

Carrer de les Sitges, 4

25300 Tàrrega

Telèfon 973 31 24 11

Correu electrònic

Pàgina web