• Imprimeix

"Identifiquem identitats. Els retrats d'Antoni Capella"

Ajuda'ns a identificar els protagonistes dels retrats

 

Quan

Data07.04.2017 - 31.05.2017

Afegeix al calendari de Google
Cartell de l'exposició Identifiquem identitats. Els retrats d'Antoni Capella

Aquesta exposició, organitzada per l’Ajuntament de Calafell, l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès i l’Arxiu  municipal de Calafell, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Penedès, mostra fotografies del fons d'Antoni Capella Contra (Barcelona, 1934-2005) que custodia l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès gràcies a la cessió que Isabel Roa Miró, vídua del fotògraf, va fer l'any 2010.

Antoni Capella Contra va ser un fotògraf professional ubicat entre Barcelona i Calafell. És l’autor de nombroses fotografies d’estudi, d’edificis emblemàtics com el Gran Teatre del Liceu i d’actes socials rellevants. També va desenvolupar part de la seva activitat com a fotògraf a Ràdio Barcelona, al magazine  Ecos de Sociedad (Revista Hola), als clubs Terraza Martini, Arca de Noé i Skal.

Entre 1972 i 1994 Antoni Capella va tenir, al passeig marítim de Calafell, un establiment de fotografia. La seva activitat com a fotògraf el va portar a fer milers de fotografies familiars, retrats i celebracions, immortalitzant tots els actes socials i festius del poble.

Mentre gaudiu de l’exposició, us demanem que col·laboreu en la identificació de les imatges. D’aquesta manera, mantindrem en el record d’altres generacions de calafellencs i ens ajudareu a completar l’inventari del fons fotogràfic d’Antoni Capella Contra.

 

On

Centre Cívic Cinema Iris

Carrer de Vilamar, 21

43820 Calafell